Σκέφτεστε να πάτε διακοπές και έχετε στο μυαλό σας την Κύπρο; Είναι μία πολύ καλή επιλογή. Σε μικρή απόσταση από την Ελλάδα, είναι ένας προορισμός που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Με το νέο <a href=”http://bankofcyprus.com.cy/home-gr/landing-pages/bocwallet/

“>wallet, μία μικρή τσάντα αρκεί για τις διακοπές σας! Μπορεί το τοπίο να μην είναι τόσο διαφορετικό, άλλα μόνο και μόνο ο διαφορετικός τρόπος οδήγησης θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή.

Τι αξίζει όμως να επισκεφθεί κάποιος γευστικά;

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο φημισμένα μέρη του νησιού σε σχέση με τη γαστρονομία:

ΠΥΞΙΔΑ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Για όσους αγαπούν τα θαλασσινά, η Πυξίδα είναι ένας υπέροχος προορισμός. Λογικές τιμές, φρέσκες πρώτες ύλες και ένα μαγευτικό τοπίο κάνουν την επιλογή αυτή επιτυχημένη. Παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η Πυξίδα θα γίνει μία ανάμνηση στην οποία πάντα θα ανατρέχετε με νοσταλγία!

ΧΟΝΔΡΟΣ – ΠΑΦΟΣ

Από γενιά σε γενιά, η ποιότητα αυτής της ταβέρνας διατηρείται αναλλοίωτη. Παραδοσιακές γεύσεις, κρασί και ένα σκηνικό που χειμώνα και καλοκαίρι είναι φανταστικό. Μπορεί η αρχική σκέψη της ονομασίας να έχει γίνει γνωστή. Ωστόσο, οι γεύσεις από οποιαδήποτε υπέροχη επιλογή θα είναι ένας λόγος να θυμάστε για πάντα αυτή την υπέροχη και καλά διατηρημένη ταβέρνα.

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Αν και υπάρχει σχετικά λίγα χρόνια στον χώρο, έχει γίνει το απόλυτο στέκι των ντόπιων. Καλό σημάδι αυτό! Πέρα από τα πιάτα ημέρας που πάντα συναρπάζουν γευστικά, η πληθώρα επιλογών θα σας κάνει να μην ξέρετε τι να επιλέξετε. Ως συμβουλή, μη βιαστείτε να κλείσετε το μενού χωρίς να παραγγείλετε κάποιο γλυκό.

ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΝ ΛΕΥΚΩ – ΛΑΡΝΑΚΑ

Μία ελληνική ταβέρνα με κυπριακό αέρα. Επιλογές που θα αφήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες απόλυτα ικανοποιημένους. Συνδυασμός θαλασσινών και ψητών που αφήνει ένα πλατύ χαμόγελο. Μεζέδες και σαλάτες, άκρως γευστικά όλα. Συνδυάστε την επιλογή σας με ούζο και καλή παρέα. Απολαύστε την ελληνική μουσική μαζί με την υπέροχη θέα.

Οι επιλογές είναι πολλές. Διαλέξτε αυτή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας προτιμήσεις, εκτός φυσικά αν υπάρχει ο χρόνος να συνδυάσετε τα πάντα!