Η Λεμεσός αποτελεί σπουδαίο κομμάτι της κυπριακής διασκέδασης. Ανέκαθεν, στη Λεμεσό έβρισκε κανείς πληθώρα μπαρ και κλαμπ, μουσικών σκηνών και εκδηλώσεων ολόκληρο το χρόνο. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η περιοχή δεν περιορίζεται στην περίοδο του καλοκαιριού. Αντιθέτως, έχει αναπτύξει τις δομές της και πλέον παρουσιάζεται ως ισχυρός προορισμός διασκέδασης στην Κύπρο καθημερινά, χωρίς εξαιρέσεις.

Μπαρ στη Λεμεσό που αξίζει να επισκεφθείτε

Υπάρχουν πολλές επιλογές σε μπαρ στη Λεμεσό. Ανάμεσα στα καλύτερα, φιγουράρει το Marina Breeze. Πρόκειται για ένα lounge bar δίπλα στο κύμα, που δίνει την εντύπωση στους επισκέπτες ότι έχουν επιβιβαστεί σε ένα πολυτελές σκάφος. Εδώ θα πιείτε υπέροχα κοκτέιλ και θα απολαύσετε τη θαλασσινή αύρα, με το αεράκι να χαϊδεύει απαλά τα μαλλιά σας.

Το Chaplin’s Bar είναι ένας χώρος με vintage επιρροές στο κέντρο της ιστορικής πόλης της Λεμεσού και προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία. Μπαίνοντας στο μπαρ, θα νιώσετε ότι έχετε ταξιδέψει στο χρόνο και θα αφεθείτε σε μία μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας. Το ποτό είναι εξαιρετικό, όπως και η εξυπηρέτηση.

Για μια ακόμη δροσιστική νότα στη Λεμεσό, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, υπάρχει το Bedroom Bar. Εδώ ανακαλύπτει κανείς πινελιές από το τροπικό κλίμα και τη ζούγκλα. Με φόντο το λευκό και με το ατέρμονο γαλάζιο της θάλασσας να ολοκληρώνει την πιο όμορφη δημιουργία ενός ταλαντούχου καλλιτέχνη ζωγραφικής, το Bedroom Bar έχει ήδη αποτυπωθεί στο μυαλό όλων ως μια όαση δροσιάς και αναζωογόνησης.

Στο κέντρο της πόλης και πάλι, μια ακόμη ξεχωριστή εμπειρία σας περιμένει στο Mason Bar. Όπως ίσως σας προδιαθέτει το όνομα, πρόκειται για ένα πετρόχτιστο πρώην ξυλουργείο. Ο χώρος διαμορφώθηκε ανάλογα, διατηρώντας όμως τον αυθεντικό του χαρακτήρα. Σε αυτό το μπαρ, όλοι περνούν όμορφα και απολαμβάνουν τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα της πόλης με έναν μοναδικό τρόπο.

Φυσικά και η λίστα δεν ολοκληρώνεται εδώ. Στη Λεμεσό υπάρχουν πολλά εξαιρετικά μπαρ, που περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να περάσετε υπέροχες στιγμές!